Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädermarmelad

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite bitter marmelad som är jätte god på scones.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Efter flädersaft koket så tag upp motsvarande 3 citroner. Skär citronskivorna i små bitar eller mixa.
  2. Koka citronhacket i flädersaften och socker. Koka utan lock i ca 10 min, tills marmeladen tjocknat.
  3. Häll i små burkar och mumsa sedan när det kallnat på rostat bröd eller scons.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • siwan2009 9 januari 2010

    En jättegod marmelad det ska jag göra fler gånger.

  • NicoleNilhag 9 juli 2011

    ska saften vara koncentrerad eller blandad med vatten först?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.