Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersaft

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Är så gott en varm sommar dag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. sköjl blomklasarna väl.Klipp bort grova skaft, borsta citronerna med mjuk borste i varmt vatten. Torka citronen och skär den i skivor. varva fläderblommor och citron med socker och citronsyra i en stor bunke. koka vattnet och häll över. Låt blandningen stå två dygn i rumstemperatur och tre dygn lite svalare. Sila blom och fruktmassan genom en silduk, och häll genast upp saften på kalla flaskor och tillslut dem.
  2. OBS GÅR BRA ATT FRYSA

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.