Fläskfilé buffe recept

Laddar...
Din sökning gav 199 träffar
Rostad grönsakssallad

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på Fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpo..
Carins marinerade fläskfilé
Carins marinerade fläskfilé

Underbart god marinerad fläskfilé som passar till alla festliga stunder. Kall rätt som passar bra på sommaren! En riktig klassiker! Lätt att förbereda en dag innan festligheterna.


Helstekt fläskfilé
Helstekt fläskfilé

För att få fläskfilén riktigt mör och saftig ska man tilllaga den i låg ugnstemperatur och låta den vila insvept i ugnsfolie efter stekningen. En digital ugnstermometer ger bästa resultat.


Dubbelmarinerad kall fläskfilé
Dubbelmarinerad kall fläskfilé

Enkelt gott och förberett! Kan förberedas 2 dagar innan och ätas på tredje dagen. Skär upp och dekorera den samma dag som den skall serveras. Receptet är beräknat att det ingår i en buffé där det o..Medelhavsinspirerad fylld fläskfilé
Medelhavsinspirerad fylld fläskfi..

Helt perfekt till "sås till medelhavsinspirerad fläskfilé" som finns på min sida. Serverade med rosmarinkryddad klyftpotatis och morötter, samt en grönsallad på mangold, päron, paprika och salladsdres..


Andlusisk fläskfilé
Andlusisk fläskfilé

Jättegod fläskfilé! Jag har översatt originalreceptet men det går även att bryna fläskfilén i en stekpanna först och sedan helsteka fläskfilén i ugnen eller på grillen (200 grader, 15 minuter).


Fläskfilé med basilika
Fläskfilé med basilika

Supergott.Gör gärna 1 1/2 sats dressing så får man mera "sås". Kanon till buffén. Ska göras en dag innan man äter den.


Lyxig Fläskfilé
Lyxig Fläskfilé

Det här är bra bjudmat som går bra att göra iordning i god tid. det är bara att grädda strax innan den ska serveras.