Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i crème fraîche

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god! Snabblagad! Serveras med fördel med ris och grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

1. Stek köttet i skivor. 2. Blanda créme fraiche, chilisås, senap, kryddor och vitlök. 3. Lägg köttet i en ungsform 4. Häll över såsen. 5. Strö över riven ost och gratinera i 200 Ci ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bodilla 1 maj 2008

    Det här var en trevlig rätt och smakade gott, men hade inte riktigt det där lilla extra som kan få mig att prova den igen. Mvh/Bodilla

  • Viki 8 januari 2009

    Jätte gott!! Kommer göras många gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.