Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda köttet med salt och peppar. Stek filén hel på medelvärme i lite smör/olja i stekpanna, ca 20-25 minuter.
  2. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg ner broccoli och purjo och förväll dem några minuter. Slå av vattnet.
  3. Koka ihop grädde och créme fraiche. Smaksätt med soja och salt. Smula ner ädelosten och rör tills den smälter.
  4. Skiva köttet i lagom stora bitar och lägg det i en ugnsform, lägg grönsakerna över köttet. Häll över såsen. Gratinera i ugn, 225 grader i ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 6 maj 2011

    Mycket gott. Bytte ut ädelosten mot prästost, mest för att jag inte gillar ädelost. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.