Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé a la Salgliden

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i cm-tjocka skivor. Bryn dem i stekpanna, men inte för länge. Ta upp dem och lägg på en tallrik.
  2. Fräs purjon finhackad. Strö över osten finfördelad. Häll på grädden och lite fond. Koka upp. Lägg i filéskivorna. Koka på svag värme under lock i tio minuter eller tills köttet är genomkokt.
  3. Strö över lite persilja och servera direkt ur pannan. (Gärna en traktörpanna) Serveras med t.ex. skivad ugnspotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.