Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé arabica

 
Skriv ut

En lättlagad rätt med spännande smak av kaffe och bräserade endiver som tillbehör. Rätten kommer från restaurang Trois Marches i Versailles. Till den här rätten passar Cafe culture ett rödvin med smak av kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela endiverna på längden och bräsera dem på svag värme i ca 30 minuter. Skär fläskfilén i fyra 2 cm tjocka bitar. Smörstek dessa ca 4 minuter på varje sida, salta och peppra.
  2. Blanda ner kryddor och kaffe i buljongen . Ta lite kaffe i taget och smaka av tills du är nöjd med kaffesmaken. Koka ihop så att det blir en simmig sås. Vispa ner smöret. Servera filén med sås och endiver och ev klyftpotatis eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.