Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé fylld med persilja, getost, salami samt potatisrullar med två smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig festmåltid med många smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn den snabbt i smör. Snitta fläskfilén längst med och fyll med salami, getost och hackad persilja. Fäst med träspett/snöre och lägg i en ugnsform och tillaga i 175 grader tills innertemperaturen visar 65 grader, tog cirka 25 minuter. Vira in folie och låt vila några minuter så köttsaften behålls.
  2. Rulla ut smördegen. Blanda potatis, ost och smaka av med kryddor. Bred ut jämnt och rulla samman längst med långsidan. Skär i 2 cm tjocka bitar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt. Pensla och grädda i 225 minuter i 10 - 15 minuter tills de får fin färg.
  3. Servera med bearnaise och grönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.