Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i cognacsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har fått dille på cognac i såser, I LOVE IT!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilén i lagom stora skivor, krydda dem och stek på bägge sidor, lägg åt sidan medan du gör den dunder goda såsen!
  2. Smält ner smöret i köttskyn och smula ner buljongen (jag brukar ta lite extra konc oxfond) Vispa ner grädden och häll på cognacen Smaka av med lite kryddor, och färga såsen med lite soya!
  3. Låt detta stå o småputtra en stund till såsen har tjocknat något, eller kan man reda med lite maizena.
  4. Lägg tillbaka köttet i såsen och servera med kokt potatis eller potatisgratäng och lite ångkokt fryst broccoli
  5. Må det smaka kära vänner=)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.