Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med chiliwok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En jättegod fläskfilé som serveras med wokgrönsaker i chilisås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn fläskfilén runtom i rapsolja i en stekpanna. Häll på lite vatten och efterstek under lock tills innetemperaturen är ca 65-70 grader. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Woka grönsakerna i olja. Tillsätt soja, sweet chilisås och vatten och låt fräsa några minuter.
  3. Skiva fläskfilén och lägg upp den på ett fat med grönsakerna. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HelenaWihk09 24 juli 2009

    Hej! Tack för receptet som från och med igår är min favoriträtt, den får högsta betyg. Kram Helena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.