Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med franska smaker

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Smakrik och krämig gratäng. Jättegod och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva köttet i skivor och bryn dem. Blanda crème fraiche, chilisås, senap, kryddor och vitlök. Lägg köttet i en ungssäker form. Strö över riven ost och blanda runt det. Häll över crème fraiche-såsen och gratinera i 200 grader ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lilljeppe 25 november 2007

    På fotot jag lade in är inte dragonen med som krydda. Passar perfekt som bjudrätt. 5:a från mig i betyg. Tummen upp!

  • Lennart_58 29 september 2009

    Detta var supergott. Du är väl värd en 5:a för detta recept. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.