Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med grädd- och philadelphiasås

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb maträtt och lyxig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva filén i 2 cm tjocka medaljonger och stek i smör, krydda med salt och peppar, lägg fläskfilén på ett fat. Lägg i den hackade paprikan med grädde , ost och buljongtärning. Låt koka upp, lägg tillbaka filén och smaka av såsen med salt och peppar. Sjud ca 10 min.
  2. Servera med pasta och tillbehör, t ex. saltgurka och små tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.