Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med päron

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor. Skala och hacka löken. Krydda med vitpeppar och salt. Bryn filén med löken i lite smör. Sänk tempen på stekpannan. Häll i cremé fraiche och rör om. Låt det hela bli varmt.
  2. Skär i osten och låt den sakta smälta ner. Rör om i pannan hela tiden. Servera med delade päron på toppen och lite bitar av ost. Det som passar bäst till är potatiskroketter.
  3. © Ulf Wiman

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ceciliaw 6 oktober 2009

    Inte alls dumt! Råkade köpa persikor i stället för päron och det gick bra det med, men jag gissar att päron är bättre!

  • mumsan 1 februari 2012

    Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.