Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med persiljerotsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär fläskfilén i ca 1 cm tjocka skivor. Skala och skär morötter och palsternacka i stavar. Koka morötter och palsternacka i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt vattnet rinna av. Vänd ner lätt crème fraichen och krydda med salt och mald vitpeppar. Hacka persilja och blanda ner i rotfrukterna. Stek fläskfilén i flytande margarin ca 3 min per sida. Krydda med salt och grovmald svartpeppar.
  2. Servera fläskfilén med rotsakerna till samt baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.