Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med ris och thaisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För tankarna till sydligare breddgrader!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs rödlöken, de soltorkade tomaterna, curryn och chilifrukten i matfett. Tillsätt riset, vattnet och fonden. Koka på svag värme under lock ca 20 minuter.
  2. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Stek 2-3 minuter på varje sida. Salta och peppra.
  3. Tillaga såsen enligt anvisningen.
  4. Servera riset med fläskfilén och såsen. Kan även vara gott att servera skivad banan och mangotärningar till, strö ev över riven kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.