Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med färskost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och uppskattad gryta av gästerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär köttet i skivor. Platta till skivorna och krydda med salt och peppar. Stek köttet några minuter på varje sida.
  2. Häll buljongen i en gryta och tillsätt färskosten och ev. grädden. Låt allt smälta ihop under omrörning på medelvärme. Lägg ned köttet i såsen och låt koka nån minut. Tillsätt persiljan (hackad) precis före servering.
  3. Servera med bandspagetti ( eller färsk pasta) samt en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.