Ett väldigt enkelt recept på en god maträtt som passar till både fin-och vardagliga tillfällen. Snabbt och enkelt att tillaga.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175-200 grader.
Skär upp fläskfilén i skivor och krydda med valfria kryddor efter egen smak. Stek skivorna tills de fått fin färg och är riktigt genomstekta.
- Om du köpt färdigutkavlad smördeg, skär då degen i lika stora plattor. Lägg 1-2 bitar av den stekta fläskfilén på varje platta och tillsätt crème bonjour. Börja sedan med att vika upp hörnen på plattorna och därefter ta tag i resterande kanter och pressa ihop med fingrarna så att den inbakade fläskfilén ser ut som små knyten.
- Grädda i mitten av ugnen 10-15 min eller tills knytena fått en gyllenbrun färg.
- Tips:
Servera tillsammans med potatisgratäng
Publicerat den
11 augusti 2008
Skriv kommentar