Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelost fylld fläskfile

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Putsa filen ren och fin. Snitta upp längst med sidan som en stor ficka och tryck in den hackade osten. Peppra filen och linda in den i bacon. Lägg i en ugnfast form och ställ den på understa falsen i ugnen på 250 grader i ca 25min.
  2. Serveringsförslag pasta, potatisgratäng

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • farmoringer 12 maj 2008

    Det här var supergott. Det enda som var för lite av, var tiden i ugnen. 25 min räckte inte på långa vägar. men gott var det..

  • mattore 27 september 2009

    Andra gången jag gör den nu, men föredrar pressad potatis och en god sås till, men osten ihop med filén och baconet, mmmm.

  • PethraD 4 april 2010

    Jättegod!!!

  • gunnarsmo 13 november 2010

    Hej. Vi har flera gånger gjort filé på liknande sätt när vi ska bjuda många på god mat - våra ungdomar gillar den jättemycket. Men vi har aldrig haft bacon till men däremot har vi rört ut osten i lite grädde innan vi fyllt filéerna och mot slutet på tiden i ugnen har vi rört ut kvarvarande osten i grädde och hällt runt om och låtit det puttra med ca 10 min till en god sås. Både pressad potatis och potatisgratäng till är populärt i vår familj. Hälsningar KG

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.