Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i ugn!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Så gott och så enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär Fläskfilén i tunna skivor lägg i ungsäker form. Salta och peppra.
  2. Blanda creamfrech soya matlagningsgrädden, sambaolek och häll sedan det över Fläskfilén.
  3. 175grader mitt i ugn i en timme.
  4. Man kan även använda kottletter men då ska dom vara inne i 1 1/2 timme

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.