Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taco fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt väldigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en marinad av soyan,limen och tackokryddan. Marinera köttet i denna i ca 2 timmar, bryn därefter köttet. Bryn därefter purjolöken.
  2. Smörj en ugnsform, lägg köttet i botten och purjolöken ovanpå.
  3. Blanda cheddardippen, grädden och salsan och häll över köttet och purjon.
  4. Strö 1 dl riven ost över gratängen och gratinera i 200 grader i ca 20 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.