Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fläskfilé med trattkantarellsås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mums... familjens favoriträtt..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort fett och hinnor från fläskfilén. Skär ett långt snitt genom fläskfilen. Fyll den med vitlöksosten och sätt ihop den med tandpetare. Salt och peppra. Sätt in fläskfilén i 200 gräder i ca 1 timme. När 20 min kvarstår häll på grädden, rikligt med trattkantareller och soja.
  2. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • agda74 11 oktober 2008

    gjorde denna supergoda rätt igår.. oj.. man kunde äta såsen med sked bara.. kanongott.. tack så mkt för detta recept....:)

  • gunnar5 7 november 2008

    Har precis avnjutit denna goda rätt. Min sambo och jag tyckte den var kanon.

  • Monika46 12 mars 2009

    Lite för fet och menlös i min smak. Tog därför i lite extra kryddor och mer vitlök och spädde med mjölk och lite maizena, sen blev den ok.

  • OttoMat 13 mars 2009

    Har precis avslutat en mycket god middag enligt ditt recept. Det var en riktig höjdare! Mycket smakrik och god, en ny favorit i vår familj från och med nu, både hos barn och vuxna.

  • Softilation 9 september 2010

    Både jag och killen tyckte det blev supergott + att det är så enkelt att göra. Älskar recept där man bara slänger in det i ugnen och väntar på att det ska bli klart. Vi hade i lite extra vitlök i fyllningen samt använda färska kantareller + lite kantarellfond.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.