Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En lite festligare rätt med en fräsch smak. Perfekt för den som inte gillar gräddiga såser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén, stek den gyllene med salt och peppar. Efterstek den endera i traktörpanna med lock eller i ugn 125 grader. Innertemperatur 60-65 grader
  2. Borsta potatisen, skiva i halvtjocka skivor Skiva löken. Blanda runt med olivolja och salt och peppar och stek i ugnen 225 grader tills potatisen är mjuk
  3. Mixa basilika, vatten, (fin) olivolja, salt och peppar
  4. När potatisen är klar blandar man i ruccola, solrosskott och tomater och slår basilikadressingen över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nilla5 9 januari 2010

    Jättegott !!! Jag tog blandade rotfrukter istället för bara potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.