Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade fläskfiléspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läsk i marinaden gör filén riktigt mör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet från hinnor och senor och skär i mindre bitar.
  2. Blanda ingredienserna till marinaden och låt köttet marinera över natten. Vänd det då och då.
  3. Trä upp köttet på blötlagda träspett. Salta och stek dem i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Går alldeles utmärkt att lägga på grillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.