Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med fläskkött, champinjoner och paprika

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt då köttet inte behöver brynas. Allt ner i samma panna, klart på 30 minuter. Riktigt mört kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva löken och champinjonerna. Strimla paprikan tjockt. Lägg detta, tillsammans med köttet, i en traktörpanna. Blanda ner vatten, fond och tomatpuré. Krydda. Koka upp och låt sjuda 30 minuter.
  2. Red av med grädde och maizena.
  3. Servera med kokt potatis, smörgåsgurka, gelé och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • JennyV 2 augusti 2008

    Lagade detta en sen kväll och resultatet blev mycket bra! Enkelt och gott med grytor!!

  • marielotta 23 augusti 2008

    Hej, God gryta som vi alla tyckte om. Jag tyckte dock att det var lite för mycket lök. Använde oss av milda mat mini extra 4%. Kommer att göra denna fler gånger.

  • Molgan 10 september 2008

    Denna gryta var jättegod, kommer nog att tillaga den flera gånger om. mvh molgan

  • awen 16 januari 2010

    Gott, lättlagat och magert! Tack för receptet!

  • Anemona35 9 februari 2011

    Gott o enkelt! Vi åt detta med ris och sallad och kommer att göra det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.