Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggkokt fläskkarré med kanel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig karré i julens tecken som serveras med potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten ca 20 minuter.
  2. Skala och hacka löken. Hetta upp olja i en gryta eller i en rymlig kastrull. Bryn lök och fläskkarré ca 5 minuter. Tillsätt glögg, vatten, soja och kanelstång. Salta och peppra. Koka under lock ca 10 minuter.
  3. Smält smöret och vänd potatis och persilja i smöret. Servera till köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.