Instruktioner
Började med att ta ut fläskkarré och låta den vila en timma i rumstemperatur.
Sedan gnider jag in köttet med kryddblandningen och låter köttet vila ännu en timma.
Lägger karrén i en lergryta och sätter på ugnen på 80 grader i 12 timmar.
Tar ut köttet och låter svalna. Repar upp steken med en gaffel. Jag lägger köttet i en fryspåse och blandar med 1 dl hoisinsås och 1 dl sötsursås eventuellt lite peppar, salt och kajennpeppar och pressad vitlök. Låter vila i kylskåp under natten.
Innan du ska servera middagen sätter du på ugnen på 225 grader och lägger ut köttet på en ungsplåt med plåtpapper. Låt det rostas i 15 minuter. Servera gärna med coleslaw och klyftpotatis.
Själv tänkte jag servera pulled pork med hemmabakade hamburgerbröd eller nybakad baguette, coleslaw och rostade rotfrukter.