Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Helstekt fläskkarré smaksatt med rödvinbärsgelé. Söndagsmiddagen som alla gillar.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj köttet och skär ett rutmönter i köttytan. Häll över grilloöljan och krydda med salty, peppar och grillkryddan. Sätt in en köttermometer i den tjockaste delen av steken. Lägg den i en ugnsfast form och stek tills temperaturen visar 80 grader. Ta ut den och låt den vila en stund innan du skär upp den i skivor. Red av stekskyn med maizena, yoghurt, grädde och smaka av med vinbärsgelé och kryddor. Servera med potatisgratäng eller kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • monkan1 26 februari 2008

    Hej, idag gjorde jag denna rätt och den var väldigt god. Och så enkelt .Så det är bara att tacka för receptet ! Kommer att göra det många gånger. / Monkan

  • madex 28 mars 2011

    Lagade denna rätt igår, blev gott. Såsen var underbart god!

  • jrabbelino 2 november 2012

    tack "snälla man)härligt med rekordeliga recept,,"

  • jorgen_hall 1 augusti 2013

    ugnstemperatur?

  • evaldo 2 augusti 2013

    Har fyllt gradantalet jag glömt, ursäkta mig. Mvh evaldo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.