Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecôte med grillad, marinerad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums med bakad potatis till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva rödlöken i centimetertjocka skivor utan att dela löken. Pensla med oljan, grilla dem och lägg i en form med kanter.
  2. Blanda vinäger, socker, rapsolja, salt och peppar till en vinägrette. Slå den över löken och låt stå ett par timmar.
  3. Baka potatisen i 40-60 minuter i 175°C varm ugn. Salta och peppra entrecôten och grilla den ca 3 minuter på varje sida. Strö den grovhackade persiljan över löken och servera till nygrillat kött och bakad potatis. Har du en favoritsås så ta den också.
  4. Tips: Välj en väl marmorerad bit så får du extra saftig smak. Det går bra att byta entrecôten mot fläskkarré eller färska hamburgare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.