Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarrékalops

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott som går fortare att göra än vanlig kalops

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tärningar. Bryn det i fett och lägg över i en gryta. Fräs upp purjon och lägg den tillsammans med morötterna, salt, smulad buljongtärning och kryddpepparkorn i grytan. Strö över mjöl, rör om och späd med grädde och vatten. Tillsätt sojan. Rör om igen. Sjud 10-15 min eller tills köttet är klart. Servera gärna kokt potatis och en sallad till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.