Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinad till fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grilla fläskkarréskivorna några minuter på varje sida. Akta så de inte bränns - höj då gallret - sänk värmen. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar och strö över köttet när det grillat klart och läggs upp på fat eller tallrik.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till marinaden i en stor skål. Tillsätt fläskkarrén och vänd runt marinaden så att den täcker köttet runt om. Marinera köttet så länge som möjligt från några minuter till några dagar. Förslagsvis över natten eller några timmar innan grillning. Pensla med marinaden under grillningen och glöm ej att salta och peppra. Grilla fläskkarréskivorna några minuter på varje sida. Akta så de inte bränns - höj då gallret - sänk värmen. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar och strö över köttet när det grillat klart och läggs upp på fat eller tallrik.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.