Fläskpannkaka recept

Laddar...
Din sökning gav 33 träffar
Fläskpannkaka

Skär fläsket i små tärningar och bryn det med lite fett i en stekpanna. Bred ut fläsket och stekfettet i en långpanna, ca 30x40 cm. Vispa mjöl och lika mycket mjölk (3 dl) till en jämn smet. Tillsätt ..
Alexandra´s LCHF Fläskpannkaka me..

Jag har kommit på ett eget recept på fläskpannkaka eller som andra kallar de, ugnspannkaka. Detta recept är helt utan keso. Receptet kom jag på därför att jag inte är någon Keso-fantast utan använder ..


Fläskpannkaka

Åh, vad det är gott. Min mamma brukade värma upp fläskpannkakorna i stekpannan. Vad det blev gott och knaprigt. Ett recept från 1960, från min mormor.
Pannkakor med dinkelmjöl och havr..

Receptet har utvecklats från ett recept kallat "Nyttiga pannkakor a la Graneheim". Med åren har vi omvärderat vad som är nyttigt och nu tillreder vi receptet med dessa ingredienser.


Korvpannkaka

En vanlig fläskpannkaka som jag modifierade lite. Jag tycker själv att det blev mycket godare med korv, har man fläsk kan det ju bli lite simmigt!Fläskpannkaka
Fläskpannkaka

Skär fläsket i små tärningar. Bryn fläsket med lite fett i en stekpanna.Bred ut fläsket och stekfettet i en långpanna, ca 30x40 cm.Vispa samman mjölet och lika mycket mjölk (3 dl) till en jämnm smet. ..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Fläskpannkaka
Fläskpannkaka

Den som mamma gjort sen jag var liten. Till en långpanna gjorde hon alltid dubbel sats för att det skulle räcka till alla.