Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskpannkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mitt favoritrecept på fläskpannkaka. Den är inte kompakt, men fluffig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fläsket i bitar. Stek i lite matfett. Häll över fläsket och stekskyn i en ugnsfast form, ca 23x30 cm.
  2. Vispa samman ägg och mjöl, sätt sedan till mjölken. Salta ev något. Häll äggsmeten över fläsket. Grädda tills pannkakan har "stannat" och har fått fin färg, ca 25 minuter. Servera med lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ylvasvea 25 oktober 2009

    Klart ätbar och god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.