Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskpannkaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläsket i små tärningar och bryn det med lite fett i en stekpanna. Bred ut fläsket och stekfettet i en långpanna, ca 30x40 cm. Vispa mjöl och lika mycket mjölk (3 dl) till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Häll smeten i långpannan och grädda ca 25?30 minuter. Servera fläskpannkakan med lingon och rårivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Mellanbellan 4 september 2010

    En höjdare

  • Disen 15 september 2011

    Lätt och gott.

  • SweTeeJay 16 juni 2014

    Temperatur på ugnen är valfritt? Kör på 200 så får vi se hur den blir! Blev mer en deg när man blandar 3 dl mjöl och 3 dl mjölk. Men den gick att vispa ut med elvispen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.