Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskpannkaka med potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättgjord och mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläsket i tärningar och bryn dem. Vispa ihop mjölken, vetemjölet saltet och äggen till en slät smet. Riv potatisen fint och blanda med pannkakssmeten. Lägg det brynta fläsket i en liten långpanna och häll smeten över.
  2. Grädda i 200 graders varm ugn, ca 30 minuter
  3. Servera lingonsylt till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 10 augusti 2014

    Detta recept är bra men för lite av potatissmak. Detta är ett mycket bra recept på en lite mer mättande pannkaka än en vanlig fläskpannkaka. Så full pott med stjärnor/ kram Ps Potatispannkaka gör jag på annat sätt *blink, blink*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.