Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskrullader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket goda rullader, bacon i fläskfilé...Mycket gott med potatisgratäng till men det finns dock inte med i detta recept... Det är snabbt och enkelt att göra, inte massa extra handel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconen i lagom stora bitar, förstek dom lite, men inte så att de blir brända, knappt 1 minut. Skär fläskfiléen i 1 cm tjocka skivor och banka ut dom på båda sidorna.
  2. Lägg så många skivor bacon du vill ha på en skiva med fläskfilé och rulla sedan ihop, sätt en tandpetare vid vecket så att den inte öppnar sig vid stekning. När alla är rullade så är det bara att steka dom, krydda.
  3. Under tiden så gör man såsen. Blanda creme fraiche, ost, grädde och vitlöken till en krämig sås.
  4. När rulladerna är färdigstekta så lägger man dom i en ugnsform och klickar på krämen, men bara lite så att man känner den krämiga smaken.
  5. Ställ in i ugnen ca 10 minuter i 225 grader för gratinering. Ta ut och strö över finhackad purjolök och garnera med tomater i klyftor vid sidan om.
  6. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.