X

Fläskytterfilé recept

Laddar...
Din sökning gav 79 träffarFläskytterfilégryta med Äppelcurr..

Perfekt bjudrätt till både tjejmiddagen eller släktkalaset – älskas av både mina vänner, min familj, gamla mormor och kompisens barn. Lätt att dubbla för att räcka till många och kan förberedas helt ..Hickorytorkad fläskytterfilé

En variant av soltorkat kött med massor av smak. Helt underbart som drink och öl tilltugg i en solig berså. Kräver knappt något jobb men massor av tålamod. Jag brukar göra på 2 filéer åt gången för..


Exotisk fläskytterfilé med ris

Testade ett nytt recept av Cissy på Receptakuten. Blev kanongott. Detta ska jag bjuda på, nästa gång jag har tjejträff. Till denna rätt kan man använda fläskytterf..
Örtspäckad fläskytterfilé à la Ne..

Denna rätt komponerade jag idag. Skär ett längsgående snitt i filén och fyll den med en ört -och ostkräm. Bryn den lätt. Låt den bli färdig i ugnen. Köttet blir saftigt och smakrikt
Stekt fläskytterfilé à la Nettan

Denna "underbara köttabit" som man kan använda till det mesta. Krydda och fyll den med en god ost, ex västerbottenost. Bind ihop den och stek den i en stekpanna. Lika god att servas varm som kall.

Superduper mör fläskytterfile

Ett slarv gjorde att jag hanterade fläskytterfilen på nedanstående sätt, men det blev en glad överraskning för att köttet blev såååå himla mört och jättegott av den smakrika marinaden.