En rätt som en väninna bjöd på. Hon hade använt kycklingfiléer. Jag hade fläskytterfilé hemma och det blev också gott.
Instruktioner
- Skär filén i ca 2 cm tjocka bitar och dela varje bit en gång. Tvätta citronen och riv.Blanda olja, soja, det rivna citronskalet och svartpeppar och häll i en plastpåse. Lägg i köttbitarna och knyt till påsen ordentligt. Lägg denna i kylskåpet i ca 8 timmar eller över natten. Vänd den någon gång
Lägg köttet och marinaden i en ugnsfast form och ställ in i 200 grader ca 30 minuter.
- Blanda crème fraiche med mango chutney och pressa i vitlöken. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med kokt ris och en god sallad
Publicerat den
1 maj 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde denna med fläskfilé och hade ris, broccoli och sallad till. Det blev supergott och var busenkelt! Testa!!