Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfilé med gratängtäcke

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Snabbt, lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskytterfilén och lägg ut i form ca 20 x 30 cm. Salta och peppra.
  2. Grädda i ugn 225 grader ca 30-40 min täck eventuellt med alufolie. Häll av vätskan eller frys in och spara.
  3. Blanda potatissallad med färdig bearniessås och riven ost.
  4. Lägg massan över filéerna
  5. Gratinera tills massan fått färg i 275 grader

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 22 februari 2010

    Hej! Detta låter vansinningt gott och måste naturligtvis prövas. Vad jag undrar är om du späder såspulvret eller räcker det med vätskan från potatissalladen? Jag kommer med bedömning så fort jag prövat. MVH// Imminn

  • elliotta 22 februari 2010

    Hej jag gör sås på mixen som det ska göras och blandar med potatisalladen, den varianten du säger kan s'äkert också funka MVH Annika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.