Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsgratäng med fläskytterfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod, en rätt jag vill rekommendera att smaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Skala potatis, lök och vitlök. Skär potatisen i tunna skivor, löken i ringar och hacka vitlöken. Dela och kärna ur paprikorna, skiva dem, zucchinin och tomaterna. Blanda vitlöken med oljan. Blanda alla grönsaker utom tomaterna med vitlöksoljan, örtkryddan, salt och peppar.
  2. Varva grönsakerna med tomaterna i en ugnssäker form. Sätt in formen mitt i ugnen ca 40 minuter eller tills gratängen.
  3. Servera gratängen till stekt fläskytterfilé. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SDMaya 8 januari 2010

    Superbt gott! Helt klart fem Stjärnor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.