- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En otroligt god och enkel rättsom passar lika bra till vardagsmat som till bjudmat.
Instruktioner
- Lägg fläskytterfilén i en brödform.
blanda ihop alla de andra ingredienserna i en skål och slå sedan på det över fläskytterfilén i brödformen.
Sätt in formen i mitten av ugnen på 200 grader. Låt stå i ca 1 timme och 30 minuter.
- Tag ur fläskytterfilén ur formen och låt vila i ugnsfolie.
Under tiden reder du såsen.
Skär sedan upp den i tunna fina skivor och lägg upp på fat.
- SÅS:
Lägg ca 2 msk margarin i en kastrull. När det har smält, lägg i 2 msk mjöl och vispa ihop tills det blandats. Slå sedan på all vätska från brödformen som blev över efter fläskytterfilén. vispa tills det får den konsistens du vill ha, Om du vill ha mer lingonsmak, tillsätt mer lingonsylt.
- Servera med kokt potatis eller ris och en fräsch grönsallad.
- Smaklig måltid.
Publicerat den
12 juni 2014
Liknande recept
Skriv kommentar