- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Denna gryta kom till av ingredienser som fanns hemma och vips fick man en riktig festrätt som går snabbt att laga.
Instruktioner
- Skär upp köttet och baconet i strimlor.
- Hacka löken grovt, tärna paprikan och skär upp morötterna i små stavar. Skiva svampen.
- Fräs baconet i varm panna, lägg i köttet och fräs vidare.
- Blanda ner alla grönsaker och fräs någon minut.
- Häll på grädden och smula ner buljongtärningen, häll i sojan och peppra. Salta vid behov.
- Red av såsen med maizena om det behövs.
- Låt allt koka ihop i ca 15 minuter eller tills att allt är mjukt
- Servera med klyftpotatis, ris, pasta eller kokt potatis och sallad
Publicerat den
29 januari 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergod gryta tillsammans med klyftpotatis!
Mycket gott ,kommer att göra flera gånger Jag smaksatte det med lite romm. Betyg blir en femma.
Toppengott. Även utan svamp och paprika (hade ingen hemma).
God men tyvärr för salt med både buljong och soya! En av dom rekommenderas eller en halv tärning o lite soya.