Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad, smakrik fläskytterfilé med mango chutneysås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som en väninna bjöd på. Hon hade använt kycklingfiléer. Jag hade fläskytterfilé hemma och det blev också gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 2 cm tjocka bitar och dela varje bit en gång. Tvätta citronen och riv.Blanda olja, soja, det rivna citronskalet och svartpeppar och häll i en plastpåse. Lägg i köttbitarna och knyt till påsen ordentligt. Lägg denna i kylskåpet i ca 8 timmar eller över natten. Vänd den någon gång Lägg köttet och marinaden i en ugnsfast form och ställ in i 200 grader ca 30 minuter.
  2. Blanda crème fraiche med mango chutney och pressa i vitlöken. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med kokt ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mahoe 14 maj 2013

    Gjorde denna med fläskfilé och hade ris, broccoli och sallad till. Det blev supergott och var busenkelt! Testa!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.