Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med fläskytterfile, soltorkade tomater och basilika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra. Häll crème fraiche, vispgrädde och kalvfond i en traktörpanna eller kastrull och låt det puttra ihop en liten stund. Strimla de soltorkade tomaterna och häll i och låt puttra ytterligare en stund.
  2. Koka tagliatellen enligt anvisningarna på paketet, Häll tagliatellen i en stor form, slå över såsen och lägg i fläskytterfilèskivorna. Rör runt försiktigt och strö sist över den hackade basilikan och cocktailtomaterna. Njut med en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Cristo 13 september 2013

    Riktigt bra recept. 5 av 5 möjliga. Överträffade mig själv i köket, även så vännerna!

  • Christina 28 april 2018

    Mycket god. Hade även i röd lök, 1 klyfta vitlök och några klyftade champinjoner som först frästes en liten stund. Serverade med riven parmesan och toppade med ruccola. Hela familjen gillade det !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.