Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädergravad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett måste till picknicken.

Ingredienser

Instruktioner

Laxen måste ha varit fryst i minst 2 dygn. Lägg laxen i en skål och massera in saft, brännvin, salt och peppar ordentligt. Låt stå i kylen 30 minuter. Lägg upp på ett fat och garnera med dill som är gott till lax. Ta med citron i picknickkorgen och skär upp klyftor till dina gäster vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.