Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderpannacotta med färska bär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

Pannacotta är väl alltid gott?!

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinet i kallt vatten, ca 5 minuter. Koka upp grädden med socker och flädersaft i en kastrull, dra bort från värmen. Krama ur gelatinet och smält det på svag värme i en annan kastrull. Strila ner det i gräddblandningen under omrörning så det inte blir klumpigt. Låt svalna under vispning, smaka av med vaniljsocker. Häll upp i 4 portionsformar och låt stå kallt minst 3 timmar. Stjälp upp på desserttallrik, garnera med bär och pudra florsocker över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.