Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersill med enbär och lime

 
Skriv ut

Varsågod, här kommer ytterligare ett sillrecept!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och blanda ihop ingredienserna till lagen, förutom flädersaften, koka upp och dra av. Rör sedan ner flädersaften och gin, låt kallna. Skär sillen i sneda bitar och varva med strimlad purjolök, limekött samt skal. Häll den kalla lagen över och ställ svalt i ca 2-3 dygn. Skär upp sillarna i sneda bitar och dekorera med nyskuren strimlad purjolök samt krossade enbär och limeskivor, skeda lagen över och kanske en skvätt gin till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.