Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fläskfilé i rosa sås, det här är en rätt som brukar serveras på fredagskvällar. Hoppas du gillar det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något. Bryn dem hastigt i smör. Salta och peppra. Ta upp köttet och fräs löken och svampen.
  2. Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. Slå blandningen över löken o svampen, rör om och låt puttra några minuter.
  3. Lägg i kött och rosepeppar och låt puttra 5 minuter. Strö över persilja.
  4. Jag serverade ugnsrostade grönsaker och en grekisksallad...men ris och pasta funkar utmärkt till den som vill de.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tesserese 16 juli 2011

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.