Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé à la Creolskan

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En 70-tals klassiker som förmodligen är minst lika populär nu!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i skivor och bryn i smör i en stekpanna. Skär korven i skivor och bryn på även denna något. Häll sedan alla ingredienser i en gryta och låt puttra ihop.
  2. För att få mindre bitar brukar jag skiva cornochorn i mindre bitar och ibland även dela oliverna innan jag tillsätter dem till grytan.
  3. Servera med vildrisblandning och en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.