Fläskfilé à la Solvik

Fick detta av min mammas arbetskamrat, vi utesluter dock cherryn. Jättegott! Jag använder alltid en ganska låg kastrull som jag färdigställer rätten i, istället för att använda stekpannan.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fläskfilé

Ingredienser

600-800 g fläskfilé
Margarin att steka i
Salt
Peppar

Sås:
3 dl creme fraiche
¾ msk kinesisk soya
2 msk cherry
2 msk chillisås
1-2 vitlöksklyftor
¾ msk ljus fransk senap
3 tsk dragon
2 krm svartpeppar
1 krm cayennepeppar

Betyg (4 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
3512
Sparat:
72

Gör så här

Skär filén i skivor och stek ett par minuter på varje sida, salta och peppra. Ta upp köttet och lägg till sidan.

Rör ner creme fraiche i stekpannan, låt den koka upp. Smaksätt med de övriga ingredienserna, smaka av.

Lägg ner köttet i såsen och låt det bli genomvarmt.

Servera med ris eller potatis och en sallad.

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
av Marre73
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.