Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Dijon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är mycket gott! Servera gärna med ugnsbakade potatisklyftor, brynta champinjoner och sallad. Prova gärna några av mina andra recept.Kika in på http://hem.passagen.se/inger1/ Hoppas att du finner något annat gott där!

Ingredienser

Instruktioner

* Putsa och skär filén i 2 cm tjocka skivor. Platta ut den lätt med handen.* Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp matfettet i en stekpanna. Bryn köttbitarna gyllenbruna i smöret tillsammans med löken och vitlöken. Salta och peppra. Tag upp köttet.* Häll senapen och créme fraichen i pannan. Späd med vinet och låt koka upp.* Lägg i köttet och låt det småputtra ettpar minuter. Tillsätt den hackade gurkan och rör om. * Servera med ugnsbakade potatisklyftor, brynta champinjoner samt sallad.Tid: ca 45 min.Dryck: ex rött vin, Syrah 6528

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.